background-header

Passie & precisie

Sterke stielmannen, die doen wat we het liefste doen: onze handen uit de mouwen steken en geen uitdaging uit de weg gaan. Werkwijze? Nauwkeurig, nauwgezet en efficiënt.

Vakkundig & ervaren

We zijn een jong en dynamisch familiebedrijf, die eigenschappen zoals klantentevredenheid, perfectie en klasse belangrijk vinden. Als zaakvoerders staan wij dagelijks zelf op de werf, wat voor een persoonlijke aanpak zorgt. Zo is er ook maar één aanspreekpunt, vanaf het eerste contact tot een feilloos afgeleverd project.

Geschiedenis

Toen wij ons eigen bedrijf opstartten, konden we al teren op heel wat praktijkervaring in de bouw. Ondertussen is Bouwwerken De Kimpe uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat tal van prachtige projecten realiseert in nieuwbouw, verbouwing en restauratie. Maarten en Lieven kunnen rekenen op een jong en hecht team met heel wat ambitie en een gedeelde passie voor metsen. Geen moeite is hen te veel om voor elke klant het onderste uit de kan te halen en van elke opdracht een meesterwerk te maken.

Daarenboven investeren we graag in het nodige modern, duurzaam en kwalitatief materieel, om perfectie te kunnen garanderen. We hebben de ambitie om kleinschalig te blijven, omdat we graag dicht bij onze klanten staan en we zo zelf onze passie voor metsen en bouwen actief kunnen blijven inzetten.

Bouwteam / Totaaloplossingen

Bouwwerken De Kimpe is gespecialiseerd in ruwbouwwerken.
Wens je een totaaloplossing, dan zoeken wij samen met u naar de nodige partners om het project te vervolledigen, zodat jullie hierin ook ontzorgd worden.

We werken in bouwteam samen, met de nodige sleutelfiguren met elk hun expertise (bouwheer, architect, ingenieurs en aannemers). Daardoor zijn we vanaf het begin betrokken bij het project en zorgen we voor een optimalisering van het bouwproces. Door op deze voorbereidende manier samen te werken vanaf de ontwerpfase met specialisten, bekomen we het gewenste resultaat!

Meehelpende bouwheer

Helpen jullie graag mee bij de opbouw van het project? Dan kunnen jullie, mits de nodige afspraken, gerust meehelpen.