background-header
 • je wordt volledig ontzorgd
 • je mag zeker zijn van een goede materiaalkeuze
 • alles mooi binnen het vooropgestelde budget
 • Metselwerken

  Metselwerken zijn het fundament van elk bouwproject en vormen ook het hart van onze business. Als ervaren metsers zorgen we ervoor dat alle werken stevig, precies en kwalitatief uitgevoerd worden en – uiteraard – volledig naar wens van de klant.

  Ben je op zoek naar betrouwbare en gepassioneerde stielmannen voor je bouwproject? We staan paraat voor zowel kleine als grote metselwerken, industriële metselwerken, alsook als aannemer voor een totaal nieuwbouwproject.

  Naast traditionele metselwerken hebben wij een voorliefde voor zowel landelijke woningen als industriële, fabrieksstijl woningen. Beide stijlen vergen een specifieke aanpak waar we net onze vakkundigheid adequaat kunnen demonstreren. Ook in halfsteens-, kruis- als wildverband hebben we veel expertise.

  Klaar voor volgende stap?

  Siermetselwerk

  Siermetselwerken geven een unieke uitstraling aan uw woning. Zo kunnen er bijvoorbeeld vlechtingen, metselwerk in een boogveld, uitkragend metselwerk of een muurvlak met reliëf gemaakt worden. Zowel bij kleine als grote oppervlaktes. Wij durven garanderen dat wij dit tot in de perfectie kunnen uitvoeren.

  Jouw droomhuis eindelijk
  werkelijkheid laten worden?

  Jouw droomhuis eindelijk
  werkelijkheid laten worden?